​Implantatbehandling - kjellerup tandlægecenter

Mehdi Kamstrup Nourbakhsh har igennem flere år været specielt interesseret i kirurgi og varetager de fleste kirurgiske indgreb som fx visdomstandsfjernelse, rodspidsresektion og implantatbehandling.​

Mehdi er bl.a. medlem af Dansk Selskab for Oral Implantologi, DSOI samt ITI.

Implantatbehandling - ny rod i titanium.

​Hvad er et implantat?

Et implantat er en kunstig rod, der indsættes i kæbeknoglen. Implantatet er fremstillet af titanium, et metal der stort set altid accepteres af organismen.

Implantatet har oftest form som en skrue. Denne titaniumskrue indsættes i kæbeknoglen og fungerer som tandrod. Implantatet vokser i løbet af 3-6 måneder sammen med knoglen og sidder så fast. Implantater har et meget stort anvendelsesområde ligefra enkelttands erstatning, flertands erstatninger i form af bro til helprotese forankring.

​Er et implantat noget for dig?

Kun en nærmere klinisk og røntgenologisk undersøgelse kan give svaret. Men som oftest vil ethvert menneske - ung som gammel - kunne behandles med implantater.
Implantatbehandling er omfattende og tidskrævende; men trods dette er en implantatbehandling nok en af de fornemste behandlinger der findes når man fx sætter æstetikken og holdbarhed i højsædet. Et tandimplantat vil ofte være fordelagtigt idet behandlingen er reversibel og ikke involverer andre tænder i munden. Behandlinger, der før berørte nabotænderne, kan nu løses mere skånsomt med en implantatbehandling.

​Først undersøges du af tandlægen. Herefter vil du få en tid hos vores kirurgiske specialist, som laver den kirurgiske del. Kjellerup Tandlægecenter er specialiseret i alle former for implantatbehandlinger og laver også knoglerekonstruktioner

Ofte skal der gå 3-6 måneder før kronen, broen eller protesen kan fremstilles efter en mindre kirurgisk åbning til det nu indhelede implantat.

På klinikken anvender vi ASTRA OSSEOSPEED EV, XiVE og ANKYLOS IMPLANTATER.

implantatskrue_animeret

Kontakt os & book en tid i dag​

Udfyld nedenstående kontaktformular og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Book tid online i dag

Vi tilbyder online booking til ændring af din tid til regelmæssigt tandeftersyn. Du er altid velkommen til at kontakte os - om du skal booke en tid eller hvis du har spørgsmål.

​Firma info

Kjellerup Tandlægecenter

CVR: 37914339

Sindingsgade 6, 8620 Kjellerup

- Find os på Google Maps

Se vore cookiedeklaration

Kontakt info

Tlf.:
86 88 16 30

E-mail:
​​info@kjtand.dk

Åbningstider

ManDAG

07.30 - 16.00

TirsDAG

07.30 - 17.00

ONSDAG

07.30 - 16.00

TorsDAG

07.30 - 17.00

Fredag

07.30 - 15.00

Telefontid

Mandag

08.00 - 16.00

Tirsdag

08.00 - 17.00

Onsdag

08.00 - 16.00

Torsdag

08.00 - 17.00

Fredag

08.00 - 15.00