​Specialist tilknyttet kjellerup tandlægecenter

​Vi har nu gennem 7 år haft glæde af samarbejdet med tandlæge Steffen Lund. Steffen har gennem mange år specialiseret sig i avanceret kirurgi, knogle-genopbygning og implantatbehandlinger. Vi kan med stolthed fortælle, at Steffen er en af de absolut mest erfarne implantologer i Danmark. Steffen påtager sig de opgaver, som er meget vanskelige. Vi modtager mange henvisninger fra andre tandklinikker til implantatbehandling hos os. Vores specialist, Steffen Lund, tager sig professionelt af disse henvisninger. Mehdi Kamstrup Nourbakhsh har igennem flere år været specielt interesseret i kirurgi og varetager de fleste almindelige kirurgiske indgreb som fx visdomstandsfjernelse, rodspidsresektion og implantatbehandling.​

Implantatbehandling - ny rod i titanium.

​Hvad er et implantat?

Et implantat er en kunstig rod, der indsættes i kæbeknoglen. Implantatet er fremstillet af titanium, et metal der stort set altid accepteres af organismen.

Implantatet har oftest form som en skrue. Denne titaniumskrue indsættes i kæbeknoglen og fungerer som tandrod. Implantatet vokser i løbet af 3-6 måneder sammen med knoglen og sidder så fast. Implantater har et meget stort anvendelsesområde ligefra enkelttands erstatning, flertands erstatninger i form af bro til helprotese forankring.

​Er et implantat noget for dig?

Kun en nærmere klinisk og røntgenologisk undersøgelse kan give svaret. Men som oftest vil ethvert menneske - ung som gammel - kunne behandles med implantater.
Implantatbehandling er omfattende og tidskrævende; men trods dette er en implantatbehandling nok en af de fornemste behandlinger der findes når man fx sætter æstetikken og holdbarhed i højsædet. Et tandimplantat vil ofte være fordelagtigt idet behandlingen er reversibel og ikke involverer andre tænder i munden. Behandlinger, der før berørte nabotænderne, kan nu løses mere skånsomt med en implantatbehandling.

​Først undersøges du af tandlægen. Herefter vil du få en tid hos vores kirurgiske specialist, som laver den kirurgiske del. Kjellerup Tandlægecenter er specialiseret i alle former for implantatbehandlinger og laver også knoglerekonstruktioner

Ofte skal der gå 3-6 måneder før kronen, broen eller protesen kan fremstilles efter en mindre kirurgisk åbning til det nu indhelede implantat.

På klinikken anvender vi ASTRA OSSEOSPEED EV, XiVE og ANKYLOS IMPLANTATER.

implantatskrue_animeret

Kontakt os & book en tid i dag​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Book tid online i dag

Vi tilbyder online booking til ændring af din tid til regelmæssigt tandeftersyn. Du er altid velkommen til at kontakte os - om du skal booke en tid eller hvis du har spørgsmål.

​Firma info

Kjellerup Tandlægecenter

CVR: 37914339

Sindingsgade 6, 8620 Kjellerup

- Find os på Google Maps

Kontakt info

Tlf.:
86 88 16 30

E-mail:
​​info@kjtand.dk

Åbningstider

ManDAG

07.30 - 16.00

TirsDAG

07.30 - 17.00

ONSDAG

07.30 - 16.00

TorsDAG

07.30 - 17.00

Fredag

07.30 - 15.00

Telefontid

Mandag

08.00 - 16.00

Tirsdag

08.00 - 17.00

Onsdag

08.00 - 16.00

Torsdag

08.30 - 17.00

Fredag

08.30 - 15.00